Kryddsmör
Ingredienser:
- Smör
- Pressad vitlök (1 klyfta)
- Dill
- Havssalt
Gör så här:
Låt smöret bli rumstempererat, pressa ner 1 vitlöksklyfta, dill och salt. Rör ihop till en jämn massa. |
Ta sedan plastfolie och lägg kryddsmöret däri. Rulla ihop till en jämn "korv" och tryck till i ändarna. Lägg sedan in i kylen så att smöret stelnar igen. Klart att serveras! |
Ingredienser:
- Ägg (1 st)
- Salt (1 nypa)
- Peppar
- Kokosflingor
- Franska örter
- Smör
Gör så här:
Knäck ägget i en skål, tillsätt salt och peppar och vispa samman. Häll kokosflingorna i ett fat (vi gjorde två paneringar där vi hade franska örter i den ena). Doppa torsken i äggblandningen och vänd runt i kokosflingorna. Stek torsken i en ordentlig klick smör.
Med soliga hälsningar
Rebecca (flickvännen) ;)
0 kommentarer :
Skicka en kommentar