För er som följt bloggen ett tag vet att jag och Rebecca ska på semester till Tanzania och Zanzibar för att åka på safari och för att återhämta oss i solen. Vi kommer vara mer eller mindre nedkopplade från internet under tiden vi är borta och det kommer därför inte komma några nya inlägg förrän vi är tillbaka. Däremot ska vi försöka att uppdatera Facebooksidan lite då och då med någon bild, så för er som inte redan följer Hälsa som livsstil på facebook se till att göra det för att hålla er uppdaterade med vad som händer. https://www.facebook.com/halsasomlivsstil

Under tiden vi är borta får ni hålla till godo med gamla artiklar så länge. Vi har grupperat inläggen i olika kategorier så det ska vara lätt att hitta, där finns säkert något inlägg du inte har läst som kan vara intressant och lärorikt.

Recept

Artiklar om allmän hälsa

Artiklar om kost

Visste du att?

Fråga Johan


Lämna gärna kommentarer, frågor och funderingar på vad ni vill se mer av och läsa om i framtiden. Jag går i tankarna om att starta en podcast där jag och Rebecca pratar om hur vi lever med Hälsa som livsstil och tar upp olika ämnen rörande hälsa, kost, träning och allt annat som rör jakten på perfekt hälsa.

Är en podcast något som skulle vara av intresse att lyssna på?


Ha det bra så länge kära läsare och kom ihåg: Ät riktig mat! ;)

Johan & Rebecca