Jag är en trogen följare av Sean Croxton, en känd hälsoprofil, och gillar hans stil att förmedla information. Man kan minst sagt säga att den här killen är passionerad och han är rolig att lyssna på vilket är ett plus.

Sean har tillsammans med en massa andra hälsoprofiler och läkare satt ihop "The sexy back summit" vilket helt enkelt är en enda stor gratis informationbomb om hur hälsa påverkar ditt sexliv. Det kommer vara en massa bra presentationer som täcker allt från hormonobalans, tappad sexlust, hur mat kan påverka ditt sexliv och en massa mer.

Nu låter detta som en reklam men jag försöker inte sälja något, allt är gratis så häng på om du vill.

Evenemanget börjar den 19 maj,  alltså nu på söndag. Det kommer upp 4 nya presentationer varje dag och de gamla tas ner så passa på att titta under perioden det är gratis.

Du hittar The Sexy Back Summit genom att klicka på bannern högst upp i bloggen eller genom att klicka på någon av länkarna nedan:

Registrering för The Sexy Back Summit (Registrering krävs för att de ska kunna skicka ut påminnelser till dig när de nya presentationerna läggs upp.)

Detta är prelaunchen, här finns redan några intressanta klipp att titta på.

Ha en fortsatt bra dag allihopa!

Johan