Nu är femte veckan till enda, rutinerna sitter och veckan har består av god mat, träning, vila, stretching osv. Vi närmare oss målet dag för dag och resan till Zanzibar kommer bara närmare. Både jag och Rebecca känner att vi växer som människor och kommer i bättre och bättre form för varje vecka.

Ibland trillar däremot även vi ner i små gropar på vägen som vi måste ta oss ur för att komma vidare. Att äta riktig mat kan ibland vara svårt i den djungel av skräp som finns i mataffären. Ytterligare en svårighet är att man lätt trillar in i en vana och bara äta samma saker dag ut och dag in. Denna veckan har jag och Rebecca därför testat en del ny mat men också börjat vidga våra vyer inom bakning och efterrätter med enbart naturliga ingredienser, inget socker, inget halvfabrikat, inget gluten utan enbart använda riktiga ingredienser. Det ska inte vara tråkigt att äta hälsosamt utan det blir helt enkelt vad man gör det till.

Här är bilder på några helt underbar morotsmuffins med frosting som Rebecca har komponerat ihop som enbart består av bra och naturliga ingredienser och är helt fria från tillsatt socker.

Morotsmuffins med frosting, galet goda!


Denna veckan har det varit helt underbart väder här nere i Skåne och det gäller att ta vara på det medan det varar. Sol och en promenad längs havet, aktiv meditation at it's finest!


Ha det bra och njut av sommaren!

Glöm inte att gå med i Hälsa som livsstil på Facebook  www.facebook.com/halsasomlivsstil, där delar jag med mig av en massa intressant. Gå gärna in och kolla.